ELIMA - elektroinstalační materiál
Výrobci
Akční nabídka
3634-06614 Jednopólový střídavý spínač
 -86% 
44,04 Kč s DPH
6,05 Kč s DPH

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků poskytnuté při používání tohoto e-shopu jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou (zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů) a jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem. Provozovatel e-shopu je evidován v Registru zpracování osobních údajů Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00057011.

Obchodní sdělení

Pokud se zakazník zaregistruje, může při registraci a dále v administraci svého účtu povolit odesílání obchodních sdělení. Zákazník tímto ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, souhlasí s tím, že mu prodávající bude zasílat e-mailové zprávy (obchodní sdělení) obsahující informace o novinkách, produktech a službách, které nabízí. Souhlas se zasíláním obchodních sdělení může zákazník kdykoliv zrušit.

Doprava externím dopravcem

Jestliže pro dodání zboží zákazník zvolí dopravu externím dopravcem, budou dopravci poskytnuta pouze data nezbytná pro doručení a předání zásilky. To je adresa místa dodání, kontaktní telefon a v případě platby dobírkou ještě částka k úhradě.

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky
Pokud při potvrzování objednávky zákazník povolí poskytnutí informací o objednávce pro účely služby Ověřeno zákazníky, budou provozovateli stránek www.heureka.cz poskytnuta pouze data nezbytně nutná pro zpracování služby Ověřeno zákazníky. Odesílá se mailová adresa, číslo objednávky a názvy objednaného zboží.

Používání cookies

Jako většina stránek na internetu, i my využíváme tzv. cookies, které nám pomáhají anonymně analyzovat, kdo k nám zavítal a co jej zajímá. Použití cookies je možné zakázat v nastavení internetového prohlížeče. Náš web používá funkci Google Remarketing, která umožňuje oslovovat s cílenou reklamou uživatele, kteří v minulosti zavítali na náš web. Dodavatelé třetí strany (včetně společnosti Google) mohou zobrazovat naše reklamy na různých stránkách na internetu. Tuto funkci můžete zakázat v nastavení u společnosti Google http://www.google.com/settings/ads.